Cmne nak tukar timing chain

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Cmne nak tukar timing chain

Post by muzhaffar on Wed 3 Mar - 9:54

adambikers wrote:perghhh sifu muzz buat kurang dari sehari tu..
aku nyer moto rabak gak laa seminggu..
sayang gamba takde, susah gak nak tunjuk camne proses nyer ekk..
ko tlg la incik virus tu, dia duk kat borneo tu.. aku tukang buat sibuk bole laa

moto kau lmbt siap psl nak setting trek..
lgpn kat ngan tmpt aku ni, ada satu kedai yang leh wat hampir sume benda..
so, kalau nak g press lining ke, nak rebore ke, nak rethread screw ke dan segala2nya boleh..
so, x yah r g antr jauh2 kalau nak wat benda tu..
dia lak wat kat kedai dia...bkn sub kat org lain..
so, jimat masa..
avatar
muzhaffar

Posts : 12
Join date : 30/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum